Wel of geen marketingadviseur? Doe de test

Vink aan wat op u van toepassing is
In de loop der jaren ben ik alles gaan aanbieden waar de klant om vraagt.Er is geen focus op een specifieke doelgroep binnen mijn bedrijf. Iedereen kan klant zijn.Ik doe er alles aan om mijn bedrijf onder de aandacht te brengen, maar het levert voor mijn gevoel te weinig op ten opzichte van de tijd en het geld dat ik daaraan besteed.Ik zou graag meer tijd over willen houden voor leuke dingen, zonder dat dat ten koste gaat van mijn bedrijf.Voor mijn gevoel kan ik veel efficiënter werken. Nu leef ik af en toe in de waan van de dag.Er is geen marketingplan, of er is wel nagedacht over een marketingplan, maar daar is verder nooit iets mee gedaan.Er zijn geen duidelijke doelen omschreven voor het komende jaar, of ze zijn er wel, maar ze worden niet besproken en getoetst op haalbaarheid.Ik betrek het personeel te weinig bij de koers die ik wil varen met het bedrijf.Ik ben voornemens een nieuw product of dienst in de markt te zetten.

Heb je 3 of meer vragen met ‘ja’ beantwoord?
Dan is een externe marketingadviseur die met een frisse blik naar je bedrijf kijkt misschien wel iets voor jou. Laten we kennismaken en eerst ontdekken of de ‘klik’ er is.

Vul je naam en telefoonnummer in en wij nemen binnen 2 werkdagen contact met je op.

 

 

Bekijk ook onze pagina marketing.

Misschien zijn enkele van onze downloads ook interessant voor je.