BUSINESS TRAININGEN

Geen intensieve begeleiding nodig, maar willen blijven ontwikkelen? Misschien is een training iets voor jullie.
Wij werken met diverse partijen samen en hebben een wisselend aanbod.
Bekijk hier het actuele aanbod

 

 

 

KIES JE TRAINING


Haal meer uit je netwerkinspanningen! Na het volgen van deze masterclass is netwerken leuker én effectiever.

In slechts een paar uur tijd ontdek je hoe je op een leuke en ontspannen manier gegarandeerd (meer) resultaat haalt uit jouw netwerkinspanningen. Breng het geleerde direct in praktijk tijdens de afsluitende netwerkborrel.  Je doet gegarandeerd interessante nieuwe contacten op en neemt leads mee naar huis.

 

‘Deze masterclass is voor de gevorderde en de startende netwerker een echte eye opener’!

 

De trainingsdata in 2018 zijn:
6 juli
19 oktober
30 november

 

AANMELDEN
Kan via ons aanmeldformulier. Hierop kun je de gewenste trainingsdatum aangeven. Binnen 2 werkdagen ontvang je een bevestiging van je deelname en alle benodigde informatie.

 

Unieke locatie:
De masterclass wordt dit jaar gegeven op de prachtige locatie van Châteaux hotel-restaurant Havixhorst in De Wijk

 

TIP: Deze masterclass is ook te boeken voor ondernemersverenigingen, netwerk- of brancheorganisaties. Neem telefonisch contact op en informeer naar de mogelijkheden:
06-10367118.

 

 

Van kennis en ervaringen delen kun je veel leren.
Met een aantal prikkelende stellingen over het onderwerp marketing komt er snel een leuke en leerzame discussie op gang. Bedoeld om met en van elkaar te leren en misschien wel nieuwe ideeën op te doen. Want iedereen mag actief deelnemen tijdens het debat.

 

TIP: Het Marketingdebat is niet tijdgebonden en daardoor een leuke aanvulling op een zakelijk evenement of netwerkbijeenkomst. Debatteren kan al in 1 uur tijd.
Neem telefonisch contact op en informeer naar de mogelijkheden: 06-1036 7118.

 

Interesse? Geef je hier op als geïnteresseerde. Je ontvangt zonder verdere verplichtingen inhoudelijk informatie over de training. En ik houd je op de hoogte, want bij voldoende gebleken animo zorg ik voor trainingsdata en een geschikte locatie. Afhankelijk van waar de meeste deelnemers vandaan komen.

 

Wat is het geheim van succes? Hoe komt het dat het ene bedrijf failliet gaat? En de andere juist groeit? Het is een combinatie van factoren die je voornamelijk zelf in de hand hebt. Ik noem het jouw COMPASS. Dat staat voor:

Creativiteit, Onderscheidend vermogen, Marketingcommunicatie, Productinnovaties, Actief ondernemen, Strategie en Sales

Alle onderwerpen komen in deze training uitgebreid aanbod. Waarna je jouw COMPASS als een soort blauwdruk over jouw eigen bedrijfsvoering kunt leggen. Waar zijn verbeteringen mogelijk? Waar zie je nieuwe kansen?


Interesse? Geef je hier op als geïnteresseerde. Je ontvangt zonder verdere verplichtingen inhoudelijk informatie over de training. En ik houd je op de hoogte, want bij voldoende gebleken animo zorg ik voor trainingsdata en een geschikte locatie. Afhankelijk van waar de meeste deelnemers vandaan komen.

Interesse? Laat het ons weten

Interesse in een training? Vul het aanmeldformulier in. Dit verplicht je tot niets! Pas wanneer wij voldoende animo hebben voor een training, zullen wij je op de hoogte brengen over trainingsdata en locaties.

LIEVER EEN TRAINING OP MAAT?  Informeer naar de mogelijkheden.

Ja, ik heb interesse in een training

KLANTEN OVER ONZE TRAININGEN

Previous Next

Daarom

Voor alle trainingen geldt: leren door te doen! De trainingen kenmerken zich dan ook door actieve werkvormen, terugkomdagen, intervisies en praktijkopdrachten.

Op de hoogte blijven van ons trainingsaanbod? Meld je hieronder aan voor onze nieuwsbrief.
Heb je zelf een suggesties over onderwerpen voor een training? Of lijkt het je leuk om gasttrainer te zijn? Neem gerust contact op: 06-10367118.