BOEK EEN SPARINGSESSIE

Wanneer een sparringsessie?

 • Je voelt dat er meer uit je bedrijf te halen valt. Misschien heb je zelfs al plannen en ideeën. Maar je weet niet goed waar je moet beginnen.
 • Je staat op het punt een groot marketingtraject in te gaan. Dan wil je eerst weten met wie je zaken doet en of de werkwijze je bevalt.
 • Het leek zo eenvoudig die veranderingen door te voeren, maar je komt er niet uit met je team.

Een sparringsessie biedt uitkomst voor jou en/of je team.

 

Sparren bij Bureau100

Tijdens een sparringsessie gaan we samen intensief aan de slag. Afhankelijk van de vraag werken we een dag of dagdeel intensief samen. Je krijgt een luisterend oor en kritische vragen. Er worden je spiegels voorgehouden en we doen opdrachten. Aan het eind van de sparringsessie ga je gegarandeerd naar huis met inzichten, Oh ja!-momenten en/of nieuwe ideeën. En,… concrete acties waar je de volgende dag al het verschil mee kunt maken.

 

Wat zijn de kosten?
Een sparringsessie is al te boeken v.a. €395,00 (ex btw)
Dit betreft een sparringsessie voor 1 tot maximaal 4 personen en duurt een dagdeel. Dit is inclusief koffie, thee (fris mag ook) en wat lekkers. Na afloop ontvang je een verslag. Na ongeveer 1 week hebben we telefonisch contact waarbij we de sessie nabespreken en de voortgang van de acties die eruit zijn voortgekomen bespreken. Daarmee wordt de sparringsessie afgerond.

 

ERVAAR HET ZELF
MELD JE HIERONDER AAN

OF BEL DIRECT: 06-10367118

 

Geef je wensen aan op dit contactformulier
Ik neem binnen 2 werkdagen contact met je op.
  Heeft u voorkeur voor een dagdeel?

  ik blijf graag mijn ambitie voeden en meld mij tevens aan voor 100% tips, feiten en nieuws

  Privacy verklaring

   

   

  KLANTEN OVER ONZE SPARRINGSESSIES

  Previous Next