Marketing zit in ons DNA

Je hebt ondernemers en succesvolle ondernemers.
Wij geloven dat elke ondernemer succesvol kan zijn. Maar niet elke ondernemer lukt dat op eigen houtje.

Het is onze missie om ambitieuze ondernemers te begeleiden op hun weg naar succes. Dit doen wij door de passie die de ondernemer heeft voor zijn vak te vertalen naar een werkbaar marketingbeleid.

 

Maak kennis met PIA

Uiteraard hebben wij passie voor marketing. Maar tijdens ons werk stellen wij vooral de passie van de ondernemer centraal. Want daar begint het allemaal mee.

Een goede marketeer is leergierig en doet graag kennis op die kan worden ingezet. Daarin onderscheiden wij ons niet.

Maar wij gaan verder!
Wij streven ernaar feilloos te kunnen schakelen tussen kijkend door de ogen van de ondernemer en door de ogen van de marketeer in ons.

Op die manier kan onze expertise volledig aansluiting vinden bij het bedrijf.
Wij doen dit door ons in te leven in zowel het bedrijf als de ondernemer, zonder de professionaliteit uit het oog te verliezen.

Als je iets wilt, kan het! Is ons motto. Deze power zien we ook graag terug bij onze klanten. Dat zijn de ondernemers die weten dat je meer bereikt wanneer je expertise inzet. Want samen kom je verder.

Vanuit onze ambitie naar onze visie

Het is bewezen dat bedrijven nog succesvoller zijn wanneer er een marketingbeleid aanwezig is. Deze ontbreekt vaak bij bedrijven in het klein- en midden MKB. Daarom streven wij ernaar om in 2040 het belang van marketing bij de eigenaren van deze bedrijven in Noord-Nederland (alles boven Utrecht) onder de aandacht te hebben gebracht.